Duurzame energie voor bedrijven

Overweeg je om zakelijke zonnepanelen te installeren en ben je op zoek naar een betrouwbare en erkende installateur? Bij Uiterst Groen Montage B.V. zet jij de eerste stap naar een duurzame toekomst voor jouw bedrijf, waarin je kunt profiteren van groene energieopwekking en een verlaagde ecologische voetafdruk.

Bij Uiterst Groen Montage B.V. is kwaliteit de leidraad in onze volledige dienstverlening, vanaf het allereerste adviesgesprek tot de vakkundige oplevering van jouw zakelijke zonnepanelen. Wij zijn jouw toegewijde partner voor de complete installatie van zonnepanelen.

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen, kan dat?

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen is een slimme investering die veel voordelen met zich meebrengt. De aanwezigheid van panelen is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de financiën en het imago van jouw bedrijf. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om over te stappen op groene energie door zakelijke zonnepanelen te installeren.

De overheid stimuleert bedrijven daarnaast ook om de keuze voor zonnepanelen te maken. Zakelijke zonnepanelen kunnen helpen om de energiekosten te verlagen, fiscale voordelen te benutten en bij te dragen aan een positiever imago van jouw bedrijf. Het is een win-winsituatie voor duurzaamheid en zakelijke efficiëntie.

luchtfoto zonnepanelen 2

Kies voor de expertise van Uiterst Groen Montage B.V.

Of je nu zonnepanelen op de zaak of privé aanschaft, bij Uiterst Groen Montage B.V. bent u aan het juiste adres op het gebied van zonnepanelen.

Onze dienstverlening is simpel, maar efficiënt. In een vrijblijvende kennismaking nemen we de mogelijkheden en wensen door voor wat betreft de zonnepanelen. Daarna kun je het werk aan ons overlaten en gaan we aan de slag om invulling te geven aan de installatie. Dat begint bij een projectplanning, waarna we een uitgebreide analyse uitvoeren en vervolgens aan de slag gaan met de plaatsing. Wanneer geplaatst, lopen we de volledige situatie met je langs. Ben je tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Maximale Rendabiliteit, Minimale Zorgen

Met onze geavanceerde zonnepanelen en installatietechnieken garanderen we niet alleen een maximale energieopbrengst, maar ook een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

100% Duurzaam en Verantwoord

Zet een stap in de richting van een groenere toekomst. Onze zonnepanelen zijn gemaakt van duurzame materialen en helpen je om je CO2-voetafdruk significant te verminderen.

Lokale Expertise, Wereldklasse Service

Als lokaal bedrijf kennen we de specifieke behoeften en omstandigheden van onze klanten. We bieden persoonlijke, snelle service zonder in te leveren op kwaliteit.

Op Maat Gemaakte Betaaloplossingen

Vind je de investering in zonnepanelen een grote stap? Geen zorgen! Wij bieden op maat gemaakte betaaloplossingen die het makkelijker maken om nu te investeren in je duurzame toekomst.

Kun je zonnepanelen zakelijk kopen op een privé woning?

Zonnepanelen kunnen enkel zakelijk worden geïnstalleerd indien ten minste 10% van de opgewekte stroom voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, zoals voor je bedrijfsruimte aan huis of het opladen van je bedrijfswagen. Indien je niet aan deze 10% komt, dien je de zonnepanelen voor privédoeleinden aan te schaffen.

Desondanks is het in sommige gevallen mogelijk om een bedrag af te trekken voor de opgewekte stroom die je zakelijk hebt gebruikt.

Kosten zonnepanelen zakelijk

De kosten voor het laten installeren van zonnepanelen voor zakelijke doeleinden zijn vooraf lastig in te schatten. Dat komt doordat er verschillende zakelijke regelingen zijn waardoor je uiteindelijk minder hoeft te betalen. Zo kun je een groot deel van de investeringskosten aftrekken van de belastingen, zoals de energie-investeringsaftrek (EIA) en de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Deze financiële voordelen kunnen de uiteindelijke kosten aanzienlijk verminderen. Het is raadzaam om daarom professioneel advies in te winnen en de specifieke regelingen en mogelijkheden te verkennen om een duidelijk beeld te krijgen van de totale investeringskosten voor zakelijke zonnepanelen.

Zonnepanelen Installeren
Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen zakelijk kopen? Kies voor Uiterst Groen

Bij Uiterst Groen Montage B.V. staan we graag voor je klaar voor de installatie van zakelijke zonnepanelen. Dankzij onze opgebouwde ervaring in de branche zijn wij in staat om je gedurende het volledige proces te kunnen ondersteunen. Dat begint bij een kennismakend adviesgesprek waarin wordt geconstateerd hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om optimaal te functioneren. Ga je vervolgens akkoord met de offerte? Dan verzorgen wij de volledige planning en installeren wij de zakelijke zonnepanelen geheel naar wens.

Wil je meer informatie op het gebied van zonnepanelen voor jouw bedrijfspand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Zonnepanelen plaatsen? Zet de eerste stap samen met Uiterst Groen Montage B.V.

Wat klanten over ons zeggen

Klaas van Brug
Klaas van Brug
2023-11-03
Vakbekwaam en goede communicatie. We zijn zeer goed geholpen! Bedankt Serge!
Erik Smit
Erik Smit
2023-09-12
Keurig en vakkundig, alle afspraken nagekomen en uitstekende communicatie!
R.M. Kniep
R.M. Kniep
2023-09-08
Nette installatie, komt afspraak na en laat tijdig planning weten
Diane
Diane
2023-09-05
Goede snelle service! Vakman
Richard Bakker
Richard Bakker
2023-08-24
Installatie goed aangesloten, komt afspraken na, gaat pas weg als alles correct werkt.
Heildina Kruit
Heildina Kruit
2023-08-20
Alles naar behoren aangesloten. Fijn in contact en denkt mee.
Richard Groen
Richard Groen
2023-08-18
Professionele medewerkers, echt verstand van zaken. Problemen op kunnen lossen die anderen door amateuristisch gedrag hebben veroorzaakt.
Dirk Meuleman
Dirk Meuleman
2023-08-11
Tevreden met de installatie. Draait zoals afgesproken.
Ron Van Cleef
Ron Van Cleef
2023-08-11
Alles fijn verlopen. Snel geleverd en snel gemonteerd. Opdracht van 10 panelen 4 op het platdak en 6 op pannendak.
VRAGENVOOR ONS

Veelgestelde vragen

FAQS

De keuze tussen het zakelijk of privé kopen van zonnepanelen hangt af van jouw specifieke situatie en behoeften. Zakelijk aanschaffen kan voordelig zijn als je een bedrijfspand hebt en een deel van de opgewekte energie voor zakelijke doeleinden gebruikt. Dit biedt mogelijkheden voor belastingaftrek en fiscale voordelen. Als je de zonnepanelen echter hoofdzakelijk voor privégebruik installeert, kan het privé kopen van zonnepanelen meer geschikt zijn. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen om de juiste keuze te maken op basis van jouw situatie.

Ja, het is mogelijk om zonnepanelen zakelijk te leasen. Zakelijke zonnepanelen lease kan aantrekkelijk zijn omdat je geen grote initiële investering hoeft te doen. In plaats daarvan betaal je een maandelijkse leasevergoeding. Dit kan bedrijven helpen om groene energieopwekking te implementeren zonder de financiële last van de aankoop van zonnepanelen. Let op dat de voorwaarden van het leasecontract kunnen variëren, dus het is belangrijk om de overeenkomst zorgvuldig te bekijken en ervoor te zorgen dat deze past bij de behoeften van jouw bedrijf.

Er zijn verschillende fiscale voordelen voor bedrijven die investeren in zonnepanelen. Enkele van de meest voorkomende voordelen zijn: Energie-investeringsaftrek (EIA): Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor de EIA, waarmee een deel van de investeringskosten voor energiebesparende maatregelen, waaronder zonnepanelen, kan worden afgetrokken van de belastingen. Het betekent dus dat je dit percentage van de investeringskosten kunt aftrekken van de fiscale winst. Dit bedrag komt bovenop de gebruikelijke afschrijving. Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA): De KIA biedt een belastingvoordeel voor bedrijven die investeren in bedrijfsmiddelen, waaronder zonnepanelen. MIA/VAMIL-regeling: De Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL) bieden fiscale voordelen voor bedrijven die investeren in milieuvriendelijke technologieën, waaronder zonnepanelen.

luchtfoto zonnepanelen